Astăzi, la Piteşti s-au desfășurat alegerile pentru Liga Aleșilor Locali din Argeș a PNL. În această structură activează cei 26 de primari şi 427 de consilieri locali şi judeţeni ai PNL Argeş.

La eveniment au fost prezenți Alina Gorghiu, președinte al Senatului României și președinte PNL Argeș, Florin Roman – parlamentar PNL, Adrian Vestea – președinte C.J. Brașov şi preşedinte LAL, Hubert Thuma – președinte C.J. Ilfov, senatorul Dănuț Bica şi prefectul Radu Perianu, iar noua echipa va fi condusă de Doru Radu – primarul comunei Suseni.

Consilierul local Mădălin Marinescu, reprezentând Curtea de Argeș, a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al organizației și a declarat următoarele: „Noi, liberalii care activăm în administrația publică, depunem toate eforturile pentru dezvoltarea comunităților pe care le reprezentăm. Aleșii locali sunt forța motrică a localităților, fie că vorbim despre primari, viceprimari, consilieri locali sau județeni și vocea lor trebuie să fie ascultată.

Tocmai de aceea, Liga Aleșilor Locali este una dintre cele mai importante organizații interne a PNL. De aici înainte, în noua structură de conducere, Liga trebuie să devină o voce importantă și să comunice mai bine cu toți aleșii locali.

Le mulțumesc colegilor care mi-au acordat votul de încredere pentru funcția de prim-vicepreședinte și îi asigur de întreaga mea susținere în cadrul Ligii Aleșilor Locali”.

„În mandatul câștigat în 2017, Mădălin a ocupat poziția de vicepreședinte. Mă bucur să văd continuitate în această organizație care trebuie să promoveze ideile liberale, valorile naţionale, programul de activități și preocupărilor PNL în domeniul administrație publice locale şi le urez mult succes în activitate!”, a declarat Cosmin Petrescu, președinte PNL Curtea de Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.