Ion Mînzînă, președintele Consiliul Judeţean Argeş, a fost astăzi în mijlocul comunității din Boteni. El a condus delegația formată din mai mulți parlamentari – senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, Marius Nicolaescu, vicepreședintele C.J. Argeș și Marius Cristian Puiu, administratorul public al județului, subprefectul Bogdan Minciunescu, precum și mai mulți primari și consilieri locali și județeni, delegație care a fost prezentă la „Brâul de la Boteni”, manifestare ajunsă la cea de a XXV-a ediție.

Cu această ocazie, președintele Consiliului Județean Argeș i-a oferit primarului Vasile Leau o Plachetă de Excelență dedicată Primăriei, Consiliului Local și întregii comunități pentru menținerea tradițiilor și, în același timp, pentru efortul comun dedicat dezvoltării comunei.

„Sunteți oameni deosebiți! Și suntem astăzi aici, alături de dvs. și de dl. primar, noi, conducerea Consiliului Județean Argeș, parlamentari de Argeș, dl. subprefect, ceilalți colegi primari și consilieri județeni, pentru a vă arăta astfel respectul nostru pentru dvs.

Această tradiție a Brâului de la Boteni este o frumusețe pentru ceea ce înseamnă ideea de românism, ideea de unitate, de echipă care merge mai departe. Aveți un viitor deosebit prin acești copii minunați care vă reprezintă, prin toți copiii din Argeș care urcă pe această scenă!

Am trăit vremuri complicate, cu acea nefericită de pandemie care aproape că ne-a blocat întreaga societate, acum avem la granițe acest război. Poate însă că lucrurile acestea ar trebui să ne întărească, să ne gândim la viitor, la copiii noștri și să avem dragoste pentru Dumnezeu! Să ne ocrotească pe toți bunul Dumnezeu să putem trece peste toate aceste vicisitudini.

În numele Consiliului Județean Argeș, dați-mi voie să înmânez, pentru toți locuitorii comunei Boteni, pentru cei din Primărie și Consiliul Local, această Plachetă de Excelență!

Domnule primar, la cât mai multe ediții de acest fel, la cât mai multe mandate, pentru că sunteți un om muncitor și meritați să fiți reprezentatul acestei comunități excepționale!” – Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.