În timpul procesului de golire a pubelelor destinate deșeurilor reziduale, de la abonații casnici, se găsesc, frecvent, depozitate diverse deșeuri care nu își au locul în această pubelă, precum: pământ, pietriș, deșeuri reciclabile, deșeuri rezultate din renovări etc., cazuri în care pubela rămâne neridicată de către echipajele de salubritate.

Colectarea separată a diferitelor tipuri de deșeuri începe din casa fiecăruia dintre noi și este primul pas spre procesul de reciclare.

Ce deșeuri să depozităm în aceste pubele? Se depozitează deșeurile reziduale – deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile, cum ar fi: resturi de carne și pește, gătite sau proaspete; resturi de produse lactate; ouă întregi; excremente ale animalelor de companie; scutece; conținutul sacului de la aspirator, mucuri de țigări; veselă din porțelan etc.

Colectarea separată a deșeurilor este o obligație legală pentru toți cetățenii!

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului Salubritate 2000 SA, la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636.535, telefon: 0248/636.886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.