HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT!

Celebrăm astăzi una dintre cele mai mari sărbători ale creștinătății, Înălțarea Domnului, prilej de a onora în primul rând eroii neamului!

Ne reamintim, cu profundă recunoștință, de toți cei cărora le datorăm astăzi o Românie pe deplin integrată în comunitatea statelor libere și democratice.

Eroi cunoscuți sau anonimi, care au apărat cu propria lor viață unitatea, independența și suveranitatea țării noastre, sunt singurele modele la care ne raportăm obiectiv atunci când vorbim de păstrarea și transmiterea valorilor identitare.

Avem obligația să-i onorăm, acum și mereu! Avem, de asemenea, obligația de a face toate eforturile să fim ambasadori ai păcii și înțelegerii, ai progresului.

Contextul de astăzi ne face de două ori mai atenți: să dovedim că am înțeles sacrificiul Eroilor noștri și să învățăm din lecțiile dureroase pe care istoria ni le-a dat.

Dumnezeu să ne ocrotească!

Primar, Cristian Gentea

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.