Mă gândesc la cuvintele rostite de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, și-mi sună tare cunoscută situația! La fel am pățit și eu atunci când s-a spus că voi „masacra” teii de pe Bulevardul Basarabilor! Acum când se vede câți tei s-au plantat în plus, cum au înfrunzit cei toaletați ce erau un pericol pentru siguranța tuturor și cât de frumos se vede Bulevardul Basarabilor la finalul lucrărilor, sunt convins că la noi, la Curtea de Argeș, manipularea nu-și produce efectele așteptate!

Același lucru se întâmplă și la Pitești și în restul județului, unde niște agitatori de meserie încearcă să vă țină cu mâna la ochi, cu mâna la gură și să vă șoptească la ureche în fiecare zi ce vor ei să auziți! GHINION, argeșenii se plimbă pe stradă, liberi, cu ochii deschiși, fără mână la gură sau la ochi și văd realitatea!

Un sfat pentru cei care cred că argeșenii pot fi prostiți prin manipulare și minciună: opriți-vă, deveniți oameni serioși, că de la 8% la 5% este doar un pas! Pas cu pas…

Aceeași campanie mizerabilă s-a încercat și la ultimele alegeri, iar argeșenii v-au arătat clar prin votul exprimat cum reacționează în astfel de situații!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.