ℹ️ Serviciul Administrare Bazin de Înot și Baze de Agrement anunță deschiderea pentru public a două facilități de agrement, respectiv ștrandurile din Costache Negri și din Trivale, începând cu data de 12.06.2024.

⛱ Bazinele au fost pregătite pentru a oferi utilizatorilor un mediu relaxant, au fost echipate cu șezlonguri și umbrele, iar spațiile au fost igienizate în mod corespunzător. De asemenea, sistemele de alimentare și filtrare a apei au fost verificate pentru certificarea siguranței vizitatorilor.

🧪 Au fost luate toate măsurile conforme cu legislația actuală referitoare la calitatea apei și protejarea sănătății cetățenilor. Astfel, sunt asigurate servicii de salvamar, pază și asistență medicală, disponibile pentru utilizatori.

🔜 Programul de funcționare al plajelor este între orele 08:00 și 20:00, iar tarifele pentru serviciile de agrement sunt următoarele:
✔️ accesul pe plajă pentru copii sub 10 ani, elevi, studenți și pensionari: 7 lei/persoană/zi;
✔️ accesul pe plajă pentru adulți: 20 lei/persoană/zi;
✔️ închiriere șezlong: 10 lei/zi.

#bazineagrement #sezoncald #acasălaPitești

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.