Astăzi, echipa PSD Argeș a fost în târgul de la Ștefan cel Mare, unul dintre cele mai populare și bine organizate târguri din județ, sub coordonarea primarului Ion Parpală. Târgul, renumit pentru activitatea sa, atrage atât producători și comercianți locali, cât și din localitățile din apropiere.

Social-democrații au discutat cu sute de oameni despre nevoile lor, despre proiectele de viitor, dar și despre programul de guvernare al PSD și al premierului Marcel Ciolacu, candidat la Președinția României, care susține producătorii autohtoni și reindustrializarea României.

„Am întâlnit și la Ștefan cel Mare gospodari pe care îi definesc munca onestă și seriozitatea! Aici se adună producători și comercianți care sunt un exemplu despre ceea ce înseamnă să produci românește și să trăiești din roadele muncii, care de multe ori nu este ușoară. PSD și premierul Marcel Ciolacu sunt garanția unui trai mai bun pentru români! Sunt Calea Sigură pentru Argeș și pentru România!”, a declarat deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

Din echipa PSD care a fost la Ștefan cel Mare au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, Ioana Făcăleață – coordonatorul campaniei PSD Argeș, primarii Ion Parpală și Petre Funie de la Slobozia, notarul public Ionel Didea, consilieri județeni și membri TSD.

PSD continuă să promoveze și să susțină inițiativele locale și naționale pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei și o viață mai bună pentru români!