Astăzi, 13 mai 2024, preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” au făcut o vizită la sediul Primăriei Municipiului Pitești, însoțiți de doamnele educatoare Ancuța Elena Belicaru și Elena Mitrică.

Primarul Cristian Gentea și administratorul public Lucrețiu Tudor i-au întâmpinat pe cei mici și le-au răspuns la întrebări. În sala de ședințe, atmosfera a fost plină de entuziasm și curiozitate, pe măsură ce copiii și-au împărtășit visurile și aspirațiile legate de viitoarele lor meserii.

Astfel de experiențe sunt mai mult decât simple momente de bucurie pentru că aduc un aport valoros la formarea unei generații de copii responsabili și interesați de viața publică și civică.

Felicitări cadrelor didactice pentru implicarea lor în aceste activități educative și pentru deschiderea lor către învățarea continuă!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.