În perioada 18-19 martie, la Mons, regiunea Valonia din Belgia, se desfăşoară cel de-al 10-lea Summit european al regiunilor și orașelor, eveniment ce a reunit autoritățile locale şi regionale din întreaga Uniune Europeană pentru a dezbate modul de abordare al provocărilor actuale, cum ar fi criza climatică, tranzițiile ecologice și digitale, sustenabilitatea și dezvoltarea economică. Organizat de Comitetul European al Regiunilor împreună cu regiunea valonă și cu președinția belgiană a Consiliului Uniunii Europene, cel de-al 10-lea Summit european al regiunilor și orașelor, coincide, anul acesta, cu cea de-a 30-a aniversare a Consiliului Regiunilor.

Din partea Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia, la întrunire participă directorul general, Liviu Gabriel Muşat. Mii de primari, consilieri, miniştrii şi factori de decizie de prim rang de la nivel european şi mondial s-au reunit la Mons pentru a dezbate provocările și soluțiile pentru viitorul Europei.

Mai multe detalii puteţi regăsi accesând următorul link: https://www.adrmuntenia.ro/adr-sudmuntenia…/article/1871.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.