În ciuda temperaturilor ridicate din această perioadă, la Albeștii de Argeș, lucrările din cadrul proiectului de anvergură ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere se derulează în ritm intens. În acest ritm, e foarte probabil ca investiția să fie finalizată până la încheierea anului. „Am asfaltat deja, din totalul de 11,5 km cât cuprinde proiectul, 3,5 km. Zilele acestea turnăm asfalt în satul Florieni, pe o lungime de 1,8 km. Concomitent, s-au realizat și șanțuri dalate și/sau rigole pentru scurgerea apelor pluviale, pe o lungime de aproximativ 5 km. Eu zic că în acest ritm nu avem cum să nu finalizăm investiția până la sfârșitul anului.

Important pentru comuna noastră este faptul că, după finalizarea acestui proiect, ne mai rămân în jur de 20 de km de drumuri fără asfalt, adică doar 20% din ceea ce înseamnă infrastructura rutieră a comunei Albeștii de Argeș. Cu 80% din drumuri modernizate, ne putem declara mulțumiți. Asta nu înseamnă că nu vom face eforturi pentru a găsi soluții financiare și pentru restul tronsoanelor”, a declarat primarul Gabriel Popa.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.