Anunţ angajare ADR Sud-Muntenia

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia organizează, în data de 20 martie 2023, concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Biroului Comunicare, la sediul central din municipiul Călăraşi.

Dacă ai studii superioare absolvite cu diplomă de licență, experiență profesională de minim un an în departamente de comunicare și relații publice, departamente IT, agenții de publicitate, tipografii sau prepress, deții un portofoliu cu proiectele realizate și, de asemenea, ai cunoștințe foarte bune de limba română, te așteptăm să te înscrii la concurs.

Poți trimite dosarul de înscriere online, la adresele de e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro și comunicare@adrmuntenia.ro, sau îl poți depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia până la data de 15.03.2023, ora 17.00.

Mai multe detalii despre concurs și bibliografie poți regăsi accesând următorul link: https://www.adrmuntenia.ro/concurs-in-data…/article/1699.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply