SC AQUATERM AG’ 98 SA informează utilizatorii serviciului de alimentare cu apă și canalizare că, în data de 5 aprilie 2024, casieria va fi operațională până la ora 12:00.

După ora 12:00 va avea loc o operațiune de dezinsecție a tuturor spațiilor aparținând societății și accesul publicului va fi interzis.

Reamintim utilizatorilor că sumele de plată pot fi achitate și online, direct de pe telefonul mobil, prin scanarea codului de bare de pe facturi sau offline, în rețeaua de peste 11.000 de magazine partenere un-doi Centru de plăți din întreaga țară. Lista magazinelor partenere din municipiul Curtea de Argeș este cea publicată pe site-ul societății noastre.

Aplicația un-doi Centru de plăți se poate descărca din App Store, Google Play sau Huawei AppGallery și reprezintă o modalitate sigură de plată a facturilor emise de către SC AQUATERM AG’ 98 SA.

Plățile se pot efectua și prin bancă, în conturile menționate pe factură.

Mulțumim pentru înțelegere!

Director general, Claudia Mihăilescu

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.