UAT COMUNA ALBEȘTII DE ARGEŞ, având sediul în comuna Albeştii de Argeş, satul Albeştii-Pământeni, DN 7C, judeţul Argeş, titular al planului/programului „PUZ: Bazin de înot în aer liber”, propus a se implementa în comuna Albeştii de Argeş, satul Albeştii-Pământeni, DJ 704G, nr. 1, nr. cadastral 81227, judeţul Argeş, anunţă publicul interesat asupra deciziei privind etapa de încadrare, şi anume planul se supune procedurii de adoptare fără aviz de mediu. În conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, nu este necesară realizarea evaluării de mediu.

Motivele care au stat la baza luării deciziei:

  • consultarea membrilor C.S.C. în şedinţa din data de 06.02.2023 privind prima versiune a planului;
  • prevederile H.G. nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri şi programe;
  • pe parcursul derulării etapei procedurii de reglementare, publicul a fost înştiinţat asupra depunerii solicitării avizului de mediu, prin anunțuri repetate în presă. Nu s-au înregistrat reacţii negative din partea publicului referitoare la planul mai sus menționat.

Informatiile privind potenţialul impact asupra mediului al proiectului propus pot fi consultate la sediul APM Argeş, din municipiul Piteşti, str. Egalității nr. 50A şi timp de 10 zile de la publicare.

Observaţiile publicului se primesc zilnic, sub semnătură şi cu date de identificare, la sediul APM Argeş din municipiul Piteşti, nr. 50A, timp de 10 zile de la publicare.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.