În temeiul art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată şi al Metodologiei de informare și consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului și urbanismul, aprobat prin Ordinul nr. 2701 din 30 decembrie 2010 emis de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, cu respectarea Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, Primăria Municipiului Curtea de Argeș supune dezbaterii publice:

– Proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru stabilire REGLEMENTĂRI URBANISTICE în vederea realizării investiției „CONSTRUIRE LOCUINȚĂ P+M, CABANĂ, FOIȘOR ÎMPREJMUIRE PROPRIETATE”, generat de imobilul din municipiul Curtea de Argeş, str. Valea Doamnei, nr. 131, teren parțial intravilan, parțial extravilan, în suprafață totală 19.693 mp.
– Proiectul privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru MODIFICARE PROFIL FUNCȚIONAL și REGLEMENTĂRI URBANISTICE în vederea realizării investiției SALĂ EVENIMENTE TIP CORT, BUCĂTĂRIE, GRUPURI SANITARE, PISCINĂ, generat de imobilul din municipiul Curtea de Argeş, punct „Marina”, F.N., teren intravilan, în suprafață totală 5.500 mp.

Proiectele pot fi consultate pe site-ul instituției, la adresa: www.primariacurteadearges.ro și la sediul instituției, Direcția Arhitect şef, camera 28/29.

Persoanele interesate, asociațiile de afaceri, alte entități, pot trimite în scris propuneri sau sugestii cu privire la proiectul sus-menționat, la sediul Primăriei Municipiului Curtea de Argeș-Biroul Registratură sau în format electronic, pe adresa de e-mail a instituției: primariacurteadearges@yahoo.com, până la data 26.01.2023, ora 16.30.

Dezbaterea publică pentru faza curentă, propuneri finale și aprobare va avea loc în data de 05.02.2024, ora 11.00, la sediul Primăriei Municipiului Curtea de Argeș – Sala Mare (Sala Consiliului Local).

Primar, ing. Constantin Panţurescu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.