ANUNȚ INFORMARE SC AQUATERM AG’ 98 SA

Informăm utilizatorii serviciului de alimentare cu apă și canalizare că, pe lângă executarea silită a debitorilor, SC AQUATERM AG’ 98 SA a demarat o campanie de debranșare a utilizatorilor care înregistrează restanțe la plată.

Potrivit contractului de furnizare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare, operatorul poate debranșa utilizatorii care înregistrează restanțe la plată mai vechi de 30 de zile, cu acordarea unui preaviz de 5 zile lucrătoare.

Societatea va ajunge în imposibilitatea de a-și desfășura activitatea din cauza neîncasării la timp a facturilor de apă și canal, coroborat cu faptul ca în ultimii doi ani s-au înregistrat creșteri semnificative ale prețurilor la toate utilitățile, materiile prime și materialele utilizate în procesul tehnologic de captare, tratare și distribuție a apei (unele chiar și cu 500%!), în condițiile în care tariful la apă și canalizare este nemodificat din data de 1 ianuarie 2020.

Având în vedere faptul că SC AQUATERM AG’ 98 SA este o societate care se autofinanțează și realizează venituri doar din activitatea proprie, facem un apel către populație în vederea achitării facturilor de apă și canalizare în termenul de plată menționat pe factură.

Plata facturilor se poate face astfel:

  • cu numerar sau cu card la casieria SC AQUATERM AG’ 98 SRL;
  • prin bancă în conturile: RO86 BRDE 030S V065 2818 0300, deschis la BRD; RO57 BTRL RONC RT0V 0790 0901, deschis la Banca Transilvania.

Director general, Claudia Mihăilescu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply