Având în vedere situația hidrometeorologică existentă în această perioadă de caniculă, recomandăm consumatorilor din municipiul Curtea de Argeș și comunele Valea Iașului, Valea Danului, și în special cei ai comunei Băiculești, o utilizare rațională a apei potabile disponibile numai în scop gospodăresc, și nu agricol.

Pentru a evita avariile repetate datorate creșterii presiunii în rețeaua de distribuție, cu consecințe de reducere a presiunii sau a furnizării apei la consumul casnic, urmare activităților de udare a vegetației, a grădinilor de zarzavat, umplerea de piscine, rugăm toți consumatorii să gestioneze responsabil și cu bună credință consumurile de apă potabilă, destinată consumului uman.
 
Vă informăm că S.C. AQUATERM AG`98 S.A. depune toate eforturile, funcționând la capacitatea maximă pentru asigurarea necesarului de consum al apei potabile pentru toți abonații.
 
Pentru neluarea în seamă a acestor solicitări, ne vedem obligați să procedăm la restricționarea furnizării apei potabile, în detrimentul consumatorilor de bună credință!
 
Manager, Claudia MIHĂILESCU
 
„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.