Având în vedere parteneriatul încheiat între SC AQUATERM AG’ 98 SA și MOBILE DISTRIBUTION, utilizatorii serviciului de alimentare cu apă și canalizare au acum la dispoziție o nouă modalitate de plată a facturilor prin intermediul aplicației „un-doi – Centru de plăţi”.

Sumele de plată pot fi achitate online direct de pe telefonul mobil, prin scanarea codului de bare de pe facturi sau offline, în rețeaua de peste 11.000 de magazine partenere „un-doi – Centru de plăţi” din întreaga ţară. Lista magazinelor partenere din mun. Curtea de Argeș este cea cuprinsă în anexa la prezentul anunț și se va regăsi în permanență pe site-ul societății noastre.

Aplicația „un-doi – Centru de plăţi” se poate descărca din App Store, Google Play sau de pe Huawei AppGallery și reprezintă o modalitate sigură de plată a facturilor emise de către SC AQUATERM AG’ 98 SA.

Tot prin intermediul aplicației „un-doi – Centru de plăţi”, clienții pot efectua și alte plăți, precum încărcări PrePay, viniete RO și HU, asigurări RCA sau taxe auto.

Informăm utilizatorii că au posibilitatea de a comunica indexul autocitit telefonic sau pe WhatsApp, la următoarele numere de telefon: 0725.777.444; 0725.444.111, de luni până vineri, de la 07:30 la 17:30, sau pe e-mail, la adresele: comercial@aquatermag98.ro şi aquaterm@xnet.ro.

Facem un apel la toți utilizatorii serviciului de alimentare cu apă și canalizare de a comunica pe e-mail sau pe WhatsApp, la adresele și numerele de mai sus, adresa de e-mail sau numărul de WhatsApp la care doresc să le fie transmise facturile.

Director general, Claudia Mihăilescu

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.