Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni informează că mâine, 24.01.2024, casieriile și birourile societății vor fi închise, fiind sărbătoare legală.

Societatea noastră nu desfășoară activități de lucru cu publicul în zilele libere legale, însă dispeceratul, echipele de intervenție, precum și personalul care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate, salubritate, ecarisaj, iluminat public, vor lucra în program normal.

Apelurile către dispeceratul nostru nostru (0736.202.067 şi 0348/457.102) vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție vor acționa prompt pentru remedierea disfuncționalităților survenite.

Bazinul de înot aflat în administrarea SEdC Mioveni SRL va fi, de asemenea, închis în ziua de 24.01.2024, urmând ca de joi, 25 ianuarie, să fie reluat programul obișnuit!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.