Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, cartier Exerciţiu, joi, 30.05.2024, în intervalul orar 08:00-20:00, fiind afectaţi următorii utilizatori:

– str. Exerciţiu, de la intersecţia cu str. Smeurei până la intersecţia cu str. Constantin Dobrescu Argeş, şi străzile adiacente acesteia;
– str. Banat, de la intersecţia cu str. Constantin Dobrescu Argeş până la intersecţia cu B-dul Eroilor, şi străzile adiacente acesteia.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrărilor de racordare a conductei nou-executate în cartierul Exerciţiu la reţeaua de apă existentă în cadrul proiectului „Înlocuire conductă OL DN 150 mm, bl. B16, B17, B18, cartier Exerciţiu, mun. Piteşti, jud. Argeş”.

„Societatea Apă Canal își cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi roagă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să contactaţi societatea furnizoare la Call Center (non-stop) – tel. 0248/223.237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau Avarii”, ne-a declarat directorul general Mihail Marinescu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.