Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, cartier Prundu, în ziua de marţi, 14.11.2023, între orele 09.00-20.00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: B-dul Petrochimiştilor – de la fosta Autobază până la Vamă, str. Prundu Mic şi str. Bănănăi, cu străzile adiacente.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului „Deviere reţea de apă, municipiul Piteşti, Aleea Anghel Saligny“.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (Non-Stop) – tel. 0248/223.237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, la secţiunile Lucrări programate sau Avarii„, a anunţat directorul general Mihail Marinescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.