Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de marţi 02.04.2024, între orele 09:00-20:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la intersecţia cu str. Constantin Dobrogeanu Gherea până la intersecţia cu str. Gârlei.

⚠️Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării de relocare a conductei DN 355 mm din Bulevardul Nicolae Bălcescu.

👉🏻 Societatea furnizoare roagă abonaţii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.

📞Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, furnizorul poate fi contactat la Call Center (non-stop) – tel. 0248/223.237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii: www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.