La final de an, primarul comunei Băiculești, Niculaie Dragnea, se declară mulțumit de cum au decurs lucrurile în 2023. Cu proiecte importante demarate în acest an, canalizarea și asfaltarea unor drumuri locale, administrația publică locală încheie un an caracterizat de multe aspecte pozitive.

„Chiar și cu greutățile întâmpinate, pentru noi 2023 a fost un an bun. La canalizare, proiectul major pe care îl avem în derulare, s-a lucrat bine și se lucrează în continuare. Vom continua și anul viitor.

Am început și modernizarea unor tronsoane de drumuri locale, lucrări la care se adaugă și alte investiții pe care le-am făcut în școli anul acesta. Nu avem investiții întrerupte și nu au existat sincope în activitatea administrativă. Nu înregistrăm datorii către furnizori, avem salariile plătite la zi, inclusiv pentru sectorul de asistență socială. Privind situația în ansamblu, suntem bine, mă declar mulțumit de 2023!”, a declarat primarul Niculaie Dragnea.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.