Băiculești: Listă impresionantă de proiecte pentru administraţia publică locală

Conducerea Primăriei Băiculești a alocat fonduri în bugetul de anul acesta pentru realizarea mai multor obiective. Astfel, primarul Niculaie Dragnea ne-a informat că au fost prevăzuți bani pentru modernizarea a 3 km de drumuri în satele Băiculești și Zigoneni, pentru reabilitarea prin înlocuirea conductelor a rețelei de alimentare cu apă din satul Mănicești, pentru schimbarea acoperișurilor la două corpuri de clădire la Școala Valea Brazilor, pentru înlocuirea centralelor termice din două școli și, nu în ultimul rând, pentru elaborarea PUG-ului localității.

De asemenea, autoritățile locale au fost prevăzătoare și au pus deoparte fonduri pentru cofinanțarea proiectelor derulate prin Programul de Investiții ”Anghel Saligny”, respectiv pentru realizarea racordurilor la rețeaua de canalizare și extinderea rețelei de apă în satul Zigoneni.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply