Bascov: Proiectul depus pe PNRR pentru „Dotarea cu mobilier, material didactice și echipamente digitale” a unităților de învățământ a fost admis!

Consilierul local liberal Cătălin Andrei a anunţat astăzi că proiectul depus de conducerea Școlii Gimnaziale „Virgil Calotescu” din Bascov pentru „Dotarea cu mobilier, material didactice și echipamente digitale” a unităților de învățământ din Bascov, finanțat prin PNRR, a fost declarat admis!

Vești extraordinare pentru copiii care învață în comuna Bascov: proiectul depus de conducerea Școlii Gimnaziale „Virgil Calotescu” din Bascov pentru „Dotarea cu mobilier, material didactice și echipamente digitale” a unităților de învățământ din Bascov, finanțat prin PNRR, a fost declarat admis! Felicitări doamnei director Valeria Ion și conducerii școlii pentru realizarea acestui proiect, dar și colegilor noștri inspectori școlari care au coordonat proiectele de dotare a școlilor prin PNRR, la nivelul întregului județ.

Valoarea totală a investiției educaționale din Bascov este de peste 1.500.000 lei, bani care vor fi alocați pentru achiziția de mobilier și de echipamente digitale și IT, dar și pentru achiziția de materiale didactice și de echipamente sportive.

Este un lucru dovedit că o infrastructură solidă în școli şi investiția în echipamente moderne de predare reprezintă componente importante pentru un act educaţional de calitate și un pas important de reducere a decalajului dintre urban și rural!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply