Este Ziua comunei Bradu, o zi de bucurie, cu multe manifestări specifice, dar și de bilanț și planuri pentru viitor. Iar brădenii chiar au motive de satisfacție prin realizările de până acum!

În acest sens, primarul Dan Stroe a primit din partea lui Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, o plachetă de excelență pentru întreaga activitate desfășurată în slujba comunității din Bradu.

Din echipa PSD prezentă la eveniment și condusă de către Ion Mînzînă au făcut parte Cristian Gentea – primar al municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, Gheorghe Stancu – primar al comunei Bascov, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu – vicepreședinți ai Consiliului Județean, consilierii județeni Diana Lupaș, Cristina Popa, Ramona Nițoiu, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu, Marius Pârvu, Bogdan Bălan, precum și consilieri locali.

Pe de altă parte, pentru meritele lor, primarul Dan Stroe a premiat cu ocazia Zilei Comunei gimnastele campioane, cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie și cei mai importanți agenți economici din localitate.

Felicitări organizatorilor și brădenilor!

La mulți ani!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.