C.J. Argeş: Asfaltare DJ 735 Câmpulung-Bughea de Sus-Albeștii de Muscel

Astăzi, 10.08.2023, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și vicepreședintele Marius Nicolaescu au mers pe DJ 735 Câmpulung-Bughea de Sus-Albeștii de Muscel, unde s-a turnat asfalt pe o lungime de 6,5 kilometri, în localitatea Albeștii de Muscel.

Lucrările de asfaltare a acestui drum vor continua, la această oră aflându-se în execuție alți 2,1 km, pe raza comunei Bughea de Sus. S-a executat deja fundația cu piatră spartă, iar de săptămâna viitoare va începe să se toarne asfaltul.

Aici, conducerea C.J. Argeș s-a întâlnit cu primarii celor două localități, Nicolae Tarbă (Bughea de Sus) și Cătălin Manta (Albeștii de Muscel).

„Acest drum, pe marginea căruia au fost multe discuții, dispute și manipulări, a fost tot timpul în atenția noastră. Întotdeauna am fost sincer cu primarii și cu cetățenii chiar și atunci când am întâmpinat probleme din cauza cărora s-au și oprit lucrările. Este o investiție mare finanțată din bugetul Consiliului Județean Argeș. Mă bucură faptul că peste jumătate din drum a fost deja asfaltat, iar de săptămâna viitoare se va turna asfalt pe următorii 2 kilometri.

Per ansamblu, pe infrastructură rutieră, la nivel județean avem proiecte pe fonduri europene, guvernamentale și din fonduri proprii care vizează modernizarea a sute de kilometri. O mare parte au și fost asfaltate, ca exemplu DJ 503 și DJ 504 a căror lungime totală este de 70 de kilometri” – Ion Mînzînă, președinte C.J. Argeș.

La rândul lor, primarii celor două comune argeșene au mulțumit conducerii C.J. Argeș pentru colaborare și implicarea în proiectele de dezvoltare a localităților.

Valoare proiect: 25.600.000 lei cu TVA.
Executat: 11.000.000 lei cu TVA.
Buget: Consiliul Județean Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply