Dorim să atragem atenția cu privire la o situație care a luat amploare în ultima perioadă: abandonul câinilor pe domeniul public! De cele mai multe ori, câinii care se află pe domeniul public sunt fie cu stăpân, fie au fost abandonați și se înmulțesc în mod necontrolat din cauza faptului că nu au fost sterilizati.

Încercăm să gestionăm cât mai bine acest fenomen, însă avem nevoie de ajutorul dumneavostră, al cetățenilor, în special al proprietarilor de animale.

Stoparea fenomenului se poate face doar atunci când cu toții vom înțelege că principala noastră obligație, față de societate și față de animalul pe care îl deținem, este să îl sterilizăm. Este singura soluție umană și cu real impact!

La solicitarea noastră, echipa TIERHILFE HOFFNUNG de la Adăpostul Smeura desfășoară în perioada următoare o campanie de castrare gratuită pentru câini și pisici, la Căminul Cultural din Oeștii-Pământeni în data de 5 aprilie 2023 și la sediul Primăriei comunei Corbeni, în data de 6 aprilie 2023, între orele 09:00-14:00.

Condiții de sterilizare:

  1. Vârsta minimă a animalului să fie de 7 luni.
  2. Animalele nu primesc apă și mâncare în ziua sterilizării.
  3. În cazul femelelor în lactație, puii să nu fie mai mici de 2 luni.

Se pot steriliza și femelele gestante și în călduri.

Persoanele interesate se pot adresa la numărul de telefon 0724.469.685 între orele 08:00-16:00.

Primăria comunei Corbeni

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.