Ziua Națională a României reprezintă momentul în care românii se adună pentru cinstirea trecutului, pentru prețuirea valorilor și patrimoniului identității naționale. Este datoria noastră să cinstim memoria celor care au înfăptuit România de astăzi și avem responsabilitatea de a transmite generațiilor viitoare valorile, tradițiile și dragostea față de patrie.

Cu această ocazie, Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni au organizat o manifestare dedicată zilei de 1 Decembrie, care a debutat în Centrul Civic cu o ceremonie militară și religioasă, în cadrul căreia au fost depuse coroane de flori în cinstea celor care s-au jertfit pentru țară, continuând cu un moment artistic și tradiționala paradă militară, în acorduri de fanfară.

La mulți ani celor care au jurat să își apere țara chiar și cu prețul vieții, dar și celor care o fac din proprie conștiință, fără să fie legați de vreun jurământ, ci doar de flacăra patriotismului, transmisă din generație în generație!

La mulți ani tuturor românilor!

La mulți ani, România!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.