COMUNA BĂICULEȘTI, titular al proiectul „Extindere alimentare cu apă în sat Zigoneni, comuna Băiculești, județul Argeș”, propus a fi amplasat în comuna Băiculești, satul Zigoneni, județul Argeş, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş – nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul „Extindere alimentare cu apă în sat Zigoneni, comuna Băiculești, județul Argeș”, propus a fi amplasat în comuna Băiculești, satul Zigoneni, județ Argeş.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeş, cu sediul în Piteşti, str. Egalitații, nr. 50, județul Argeş, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeş în termen de 10 zile de la dată publicării prezentului anunț.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.