COMUNA VALEA IAȘULUI, titular al proiectului „Sistem de distribuție gaze naturale în localitățile Borovinești, Bărbălătești, Valea Iașului și Ungureni, comuna Valea Iașului, județul Argeș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Argeș – nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, de evaluare adecvată și de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă, pentru proiectul „Sistem de distribuție gaze naturale în localitățile Borovinești, Bărbălătești, Valea Iașului și Ungureni, comuna Valea Iașului, județul Argeș”, propus a fi amplasat în comuna Valea Iașului, jud. Argeș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș cu sediul în Pitești, str. Egalității, nr. 50, județul Argeș, în zilele de luni-vineri, între orele 10.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul APM Argeș, în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunț.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.