COMUNA VALEA IAȘULUI anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Înființarea de sisteme individuale adecvate (SIA) de colectare și epurare a apelor uzate în comuna Valea Iaşului, județul Argeș”, propus a fi amplasat în comuna Valea Iaşului, satele Bărbălătești, Borovinești și Cerbureni, jud. Argeș.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Argeș, din municipiul Pitești, str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-13.00 și la sediul COMUNEI VALEA IAȘULUI, din com. Valea Iaşului, sat Valea Iaşului, str. Nicolae Bălcescu, nr. 1, jud. Argeș, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-13.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Argeș, din municipiul Pitești, str. Egalității, nr. 50A, jud. Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.