COMUNICAT DE PRESĂ „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – Comuna COŞEŞTI, Martie 2023, REABILITARE MODERATĂ A SEDIULUI PRIMĂRIEI COŞEŞTI, JUD. ARGEŞ

Beneficiar: UAT COMUNA COŞEŞTI.

Titlu apel de proiecte: PNRR/2022/C10/I3, PNRR/2022/C10/I1.3 runda 1.

Obiectivele proiectului: Prin intermediul componentei C10 – Fondul local – Investiția I3 Reabilitare moderată clădiri publice se urmărește îmbunătățirea modului de furnizare a serviciilor publice locale. Investiția presupune renovarea energetică moderată a clădirilor publice la nivel local.

Investiţia I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice

Obiectiv general: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale.

Valoarea totală a proiectului: 1.403.814,24 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 15.02.2023-15.02.2025.

Codul proiectului: C10-I3-907.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

Primăria Comuna COŞEŞTI
Comuna COŞEŞTI, strada Principală nr. 1, judeţul Argeş, România
E-mail: primarie@cosesti.cjarges.ro.

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”.
https://mfe.gov.ro/pnrr/ (https://www.facebook.com/PNRROficial/)

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply