📍 Timpul trece într-un ritm alert, iar în cei 3 ani și jumătate de mandat, Consiliul Județean Argeș, condus de președintele Ion Mînzînă, a avut ca strategie implementarea de proiecte care să acopere cât mai multe zone de interes ale comunității argeșene. Astfel, sănătatea, educația, infrastructura rutieră, domeniul protecției sociale, cultura, turismul, restaurarea și conservarea unor edificii reprezentative au fost prioritățile conducerii Consiliului Județean Argeș.

📖 Unul dintre proiectele implementate în domeniul educației a fost programul „Primul Ghiozdan”, destinat elevilor înscriși în clasa pregătitoare în unitățile de învățământ din mediul rural. Prin acest proiect, Consiliul Judeţean Argeş a sprijint procesul instructiv-educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.

📚 Dincolo de materialele propriu-zise oferite copiilor – ghiozdane și rechizite, bucuria cea mai mare a venit din entuziasmul și zâmbetele de pe chipurile micuților. Pentru unii dintre aceștia, în special pentru cei care provin din medii defavorizate, „Primul Ghiozdan” a putut să însemne o șansă la educație și la un viitor mai bun.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.