Stimați cetățeni,

În conformitate cu prevederile Legii nr. 368/2022 a bugetului de stat pentru anul 2023, ale Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare și ale Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Primăria Corbeni propune spre dezbatere publică PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA BUGETULUI LOCAL DE VENITURI ȘI CHELTUIELI AL COMUNEI CORBENI PE ANUL 2023 ȘI ESTIMĂRILE PE ANII 2024, 2025 și 2026.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul nostru, accesând urmatoarele link-uri:

Persoanele interesate, asociațiile de afaceri, alte entități pot trimite în scris propuneri sau sugestii cu privire la Proiectul Bugetului Local, la sediul Primăriei Corbeni – Compartiment Monitorizare și Gestionare Proceduri Administrative, sau în format electronic pe email-ul Primăriei Corbeni: primaria_corbeni@yahoo.com.

P.S.: Facem precizarea că Proiectul de hotarâre nu conține sumele din TVA alocate de Bugetul de Stat pentru învățământ, deoarece acestea nu au fost comunicate la momentul afișării pe site. În momentul primirii acestor sume se va completa Proiectul de hotărâre privind aprobarea Bugetului.

Pentru a putea funcționa și a demara lucrările necesare dezvoltării localității, Consiliul Local trebuie să aprobe Bugetul local până la cel târziu 3 februarie 2023.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.