Lucrările de reparații și modernizare în școli sunt permanente, pentru că ne dorim ca baza materială să fie întreținută perfect, astfel ca actul educațional să fie calitativ!

Municipalitatea răspunde prompt solicitărilor directorilor de instituții școlare, monitorizează nevoile și intervine cu grija de a nu perturba procesul de învățământ.

Am semnat astăzi, 2 septembrie 2022, cu executantul – David General Global, contracte de reparații pentru 7 unități de învățământ, cu termen de execuție în 2 luni! Valoarea contractului este de 616 099,76 lei fără TVA.

Beneficiarii sunt: G.P.P. „Aripi deschise”, Școala Gimnazială „Ion Pillat”, Școala Gimnazială „Traian”, Școala Gimnazială „Matei Basarab”, Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino”, Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”.

Tot astăzi am semnat cu trei firme de proiectare – North Muntenia Architecture, Contrast Creativ și Mentor Building – și contractele de proiectare, în valoare totală de 87.500 lei fără TVA, pentru viitoare lucrări în alte 25 de unități de învățământ: grădinițe, școli și licee!

Primar, Cristian Gentea

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.