Dârmănești: Se vor efectua lucrări de prevenire a inundațiilor

Primăria Dârmănești a primit, în luna noiembrie 2022, suma de 200.000 de lei din Fondul de rezervă al Guvernului, bani cu care se vor executa lucrări de prevenire a inundațiilor în două zone de pe raza comunei.

„Sunt zone în care, de fiecare dată când plouă mai serios, gospodăriile sunt în pericol de a fi inundate. Este vorba despre Dispensarul Uman Dârmănești, unde se strânge apă de pe 50-60 de hectare. Se inundă subsolul clădirii, dar apa intră și în 6-7 gospodării.

Cu aceeași situație ne confruntăm și la Piscani, într-o zonă în care precipitațiile abundente duc mai mereu la inundarea a 15 gospodării. Așadar, banii primiți de la Guvern sunt mai mult decât bineveniți pentru a realiza două canale colectoare a apelor pluviale, în așa fel încât să nu ne mai confruntăm pe viitor cu astfel de probleme”, a spus primarul localității, Emilian Ciolan.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply