Din categoria „Noi muncim, nu gândim/ Indemnizaţia să ne-o primim”: Un consilier PSD a intrat de sub duş în şedinţa online a C.L. Sector 1 Bucureşti!

Ședința de Consiliu Local convocată astăzi, pentru ora 10:00, a început cu întârziere, în jurul orei 10:30. În momentul în care secretarul de ședință a făcut apelul nominal al consilierilor locali, consilierul PSD Alberto Iosif Caraian a intrat online în ședință, având deschisă camera video a dispozitivului de pe care se logase, chiar dacă era dezbrăcat, de sub duș.

Atât secretarul de şedinţă, cât și mai mulți consilieri locali i-au atras atenția lui Caraian să își închidă camera video. Acesta a declarat că este răcit cobză, că este acasă, dar că nu știe cum să închidă camera. La un moment dat a reuşit să întrerupă transmisia, dar a revenit cu imagini plimbându-se prin casă.

După câteva minute destinate reorganizării, lucrările ședinței de Consiliu Local s-au reluat. Ulterior, consilierul social-democrat și-a cerut scuze în mod public pe pagina personală de Facebook. „Tehnica mai joacă feste. Graba, din păcate, și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală (sic!!!), ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a spus Alberto Iosif Caraian.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply