„După 11 ani, am reușit! Piteștiul intră în posesia a 6,6 ha de teren, ce trece din domeniul public al statului, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în domeniul public local și în administrarea Consiliului Local”

„Este o parte, nefolosită, din fostul teren al unității militare – Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă din Trivale – Calea Drăgășani.

Prin Hotărârea de Guvern dată astăzi, 3 august 2023, terenul în suprafață de 66 036 mp, situat în Pitești, Calea Drăgășani, va intra în patrimoniul nostru și vom putea face investițiile pe care ni le-am propus prin HCL în 2022: regularizarea văii dintre cartierele Trivale și Turcești (se stabilizează terenul supus eroziunii apelor pluviale, se realizează calea de acces între cele două cartiere), extinderea Cimitirului Sfântul Gheorghe și extinderea de la baza sportivă Stadion Nicolae Dobrin”, a spus primarul Cristian Gentea.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply