Elevi ai Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, în vizită la Primăria Pitești!

În cadrul Programului național „Școala altfel”, 19 elevi de la clasa a VII-a B, din Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, au ales să viziteze, astăzi, însoțiți de diriginta lor, profesor Sorina Baltac, primăria orașului în care locuiesc.

Au avut, astfel, ocazia să afle lucruri interesante despre istoria și arhitectura clădirii în care își desfășoară activitatea instituția Primăriei Pitești, să cunoască și să discute cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, dar și cu viceprimarii municipiului sau cu alți angajați ai administrației locale.

Adolescenții au fost curioși să înțeleagă cum funcționează aparatul administrativ, au povestit despre pasiunile și interesele lor și au venit cu idei noi, oferindu-și sprijinul, ca voluntari, în organizarea evenimentelor dedicate tinerilor, ce urmează a se desfășura, în acest an, în Pitești.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply