„După cum v-am informat cu câtva timp în urmă, suntem în măsură să demarăm lucrările la extinderea reţelei de canalizare din punctul La Ogradă. Costurile se acoperă din cei 150.000 de lei alocaţi de către Consiliul Judeţean Argeş cu această destinaţie. De asemenea, ne aflăm în procedură de licitaţie publică pentru selectarea constructorului care va executa proiectul pentru cele două poduri din satul Brăteşti. Finanţarea vine din Fondul de rezervă al Guvernului pe calamităţi şi este de 750.000 de lei”, ne-a spus primarul Gabriel Popa.

De remarcat ar fi faptul că la Albeştii de Argeş s-au încheiat lucrările finanţate pe PNDL 2 şi acum mai rămâne de achitat către firmele de construcţii o diferenţă de circa 500.000 de lei. „Aşteptăm cu mare nerăbdare să se dea drumul la Programul Anghel Saligny, deoarece avem depus un proiect de asfaltare pe lungime de vreo 15 km, cotat la circa 9 milioane de lei”, a mai spus primarul Gabriel Popa.

În altă ordine de idei, am mai aflat că de la bugetul local s-au alocat deja 2,5 milioane de lei pentru demararea lucrărilor care vizează modernizarea prin asfaltare a circa 0,4 km din mai multe străduţe, cu lucrările aferente ce ţin de canalizarea pluvială şi intrările în gospodăriile cetăţenilor.

Doru BOBI

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.