În perioada 14-15 august 2023, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL nu desfășoară program de lucru cu publicul!

Ziua de marți 15 august (Adormirea Maicii Domnului) este zi liberă legată, potrivit Codului muncii. Suplimentar, s-a decis ca și ziua de luni, 14 august, să fie liberă, pentru a se face punte cu weekend-ul 12-13 august.

Apelurile către dispeceratul nostru (0736.202.067 și 0348/457.102) vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție vor acționa prompt pentru remedierea disfuncționalităților survenite. La nivelul societății este instituit un serviciu de permanență ce asigură continuitatea serviciilor din domeniul nostru de activitate (alimentare cu apă, canalizare, salubritate sau iluminat public), în toată aria de operare.

Vă reamintim că plata facturii apă canal se poate face și prin intermediul aplicațiilor PayPoint, Un-Doi și Pago. Celelalte modalități de plată a facturii apă-canal pot fi găsite aici: https://www.sedcmioveni.ro/index.php/modalitati-de-plata.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply