În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare, Comuna Poienarii de Argeş, amplasată în Poienarii de Argeş, str. Principală, nr. 10, jud. Argeş, tel./fax 0248/747.140, intenţionează să solicite de la A.N. „Apele Române” – Autorizaţie de gospodărire a apelor pentru investiţia „ALIMENTARE CU APĂ”, amplasată în Poienarii de Argeş, str. Poienari, jud. Argeş.

Această investiţie este existentă.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Primăriei comunei Poienarii de Argeş, str. Principală, nr. 10, jud. Argeş, tel./fax 0248/747.140, administrator – primar, Boncea Dragoş Nicolae, după data de 02.06.2022.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.