INFORMARE COMUNA CORBENI

Această informare este efectuată de: Comuna Corbeni, din localitatea Corbeni, sat Corbeni, nr. 6, județul Argeş, CIF 4122051, tel./fax: 0248/730.236, ce intenționează să solicite de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor proiectului „Extindere rețea de canalizare menajeră şi racorduri pe Valea Oească, în satul Oeştii-Pământeni, comuna Corbeni, județul Argeş”, amplasate în comuna Corbeni, sat Oeştii-Pământeni, judeţul Argeş.

Această investiție este nouă.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: Primăria comunei Corbeni, tel./fax: 0248/730.236, e-mail: primaria_corbeni@yahoo.com, persoană de contact: dl. inspector Handuc Eugen, tel. 0749.169.789, după data de 05.05.2023.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply