A început inspecția pe DN 7C – Transfăgărășan, în vederea deschiderii circulației inclusiv pe tronsonul închis în sezonul rece.

Comisia de Revizie Specială, constituită în urma deciziei directorului general al CNAIR SA, Cristian Pistol, condusă de directorul Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR SA, Florea Dascălu, controlează în acest moment dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranței circulației și oferă toate condițiile pentru participanții la trafic.

În acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, am reușit să curățăm drumul cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, 1 iulie. Vom reveni cu informații cu data exactă la care Transfăgărășanul va fi redeschis circulației pe toată lungimea lui, au declarat reprezentanţii DRDP Braşov.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.