„Ordessos Fest” revine la Mioveni, cu inedite lecții de istorie și civilizație antică, predate live, chiar sub ochii dumneavoastră! Festivalul va fi organizat de către Asociația Historia Renascita, în parteneriat cu Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni, în perioada 17-19 septembrie, pe platoul Făget.

Anul acesta, „Ordessos fest” se va bucura de prezența unor asociații cu bogată experiență – Garda Apulum, Terra Dacica Aeterna, Omnis Barbaria și Nimfele Dace. Timp de două zile, pe platoul Făget din Mioveni, pasionații de istorie antică vor avea șansa de a călători în timp, în vremurile marilor conflicte daco-romane. Vor fi organizate demonstrații militare, ateliere civile, lupte de gladiatori, dansuri antice, precum și alte activități de reconstituire istorică. Nu ratați un eveniment inedit! Fiți alături de noi la „Ordessos Fest 2021”!

Eduard VASILE

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.