Asociația Principele Nicolae continuă proiectul „Codrii de Mâine”, prin care îşi propune să planteze cel puțin 1 milion de arbori în România, până în anul 2023! Sunteţi invitaţi pe 23 și 24 octombrie 2021 să îi fiți alături la o nouă acțiune de împădurire, în satul Corbi, din comuna Corbi, județul Argeș, unde vor fi plantaţi 10.000 de puieți de salcâm alături de Nicolae al României! *

„Vă punem la dispoziție toate cele necesare și vom ține cont de toate regulile în vigoare, pentru buna desfășurare a evenimentului! Vă așteptăm doar cu voie bună și cu spor la plantat! Pentru înscrierea la acțiunea de împădurire, vă rugăm să completați formularul următor: https://bit.ly/2YT0EYD.

*Minorii pot participa doar dacă sunt însoțiți de un adult!

La rândul său, primarul Anca Baciu ne-a declarat următoarele: „Suntem onoraţi să facem parte din proiectul CODRII DE MÂINE, iniţiat de Asociaţia Principele Nicolae. Acest proiect vizează împădurirea mai multor suprafeţe de teren degradat din comuna noastră. Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile, vom fi nevoiți să amânăm cu o săptămână acțiunea de împădurire planificată inițial pentru sâmbătă, 16 octombrie 2021. Noile date ale evenimentului sunt 23 și 24 octombrie 2021. Așadar, ne vom concentra forțele în două zile consecutive! Locația rămâne aceeași (sat Corbi, comuna Corbi, jud. Argeș), la fel și obiectivul nostru, acela de a planta 10.000 de puieți de salcâm! Vă invităm să ne fiți alături! Vă reamintim că voluntarii se pot înscrie utilizând formularul următor: https://bit.ly/2YT0EYD„.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.