La punctul 3 al şedinţei de consiliu local din data de 26 octombrie – aprobarea proceselor verbale din şedinţele precedente, reprezentantul PMP, Daniel Petrescu, a dorit să ia cuvântul înaintea votării: „Vreau să vin cu un argument clar aici şi să-mi răspundă dl. primar. Oricum, contest procesul verbal din data de 12 august, în care dl. primar a fost întrebat clar, în şedinţă, dacă întreprinderile cer transport local gratuit, ce se întâmplă? Dumnealui a răspuns că nu se poate aşa ceva. E corect, da? De ce aţi minţit, dl. primar, când imediat dvs. aţi dat aprobare pentru transportul local Electro să oprească în staţiile din Curtea de Argeş? Aţi dat aprobare dvs., fără consiliul local. Aici am vrut să ajung de la început, eu contest acest proces verbal!”.

Primarul Panţurescu a avut următoarea poziţie: „Este dreptul dvs., puteţi uza de el. Eu nu am făcut o asemenea afirmaţie”. Răspunsul nu l-a mulţumit pe Daniel Petrescu: „Dom’ primar, dvs. nu sunteţi stăpânul acestui oraş, ci doar primar!”. Au urmat vociferări din sală, din partea consilierilor PSD, iar preşedintele de şedinţă a supus punctul amintit la vot, care a fost aprobat cu 17 voturi pentru şi 1 împotrivă (Daniel Petrescu), iar completarea făcută de acesta va fi inclusă în procesul verbal ce va fi suspus aprobării la următoarea şedinţă de legislativ.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.