Cu o rată de pozitivare de 4,37 la mia de locuitori, comuna Valea Iaşului a făcut sâmbătă dimineaţă prima acţiune de vaccinare a populaţiei împotriva SARS-CoV-2, în colaborare cu Instituţia Prefectului – Judeţul Argeş şi Direcţia de Sănătate Publică. Aceasta a avut loc la sediul administraţiei publice locale, a fost realizată de o echipă de la Centrul de vaccinare din municipiul Curtea de Argeş şi cu această ocazie au fost imunizate 96 de persoane cu serurile Pfizer (primul vaccin, rapel şi booster – doza a treia) şi Johnson&Johnson (doză unică).

La fel ca şi în celelalte localităţi, acţiunea a fost una de succes, iar primarul Cristian Enescu ne-a anunţat că următoarea este programată pentru data de 4 decembrie 2021. „Oamenii care au venit să se vaccineze s-au gândit în primul rând la sănătatea lor, apoi la cei dragi, pe care nu mai vor să-i expună pericolului. Poate că o importanţă majoră o reprezintă şi obţinerea certificatului verde, fără de care nu se mai poate intra în instituţii sau în magazinele nealimentare. Oamenii ne-au mai spus că este un prim pas spre normalitate, însă realitatea este că acest virus ne-a dat tuturor vieţile peste cap şi este greu de crezut că lucrurile vor mai fi vreodată ca înainte de apariţia sa…”, ne-a mărturisit edilul-şef Cristian Enescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.