Lucrări de construcții în zona de protecție a unui monument istoric, depistate de Poliția Locală Pitești!

În data de 24.03.2023, ca urmare a solicitării mai multor verificări din partea Primăriei Municipiului Pitești, polițiștii locali cu atribuții de control privind disciplina în construcții și afișajul stradal au identificat un investitor ce a efectuat lucrări de construcții, în zona de protecție a unui monument istoric din municipiul Pitești. Întrucât poliția locală nu are competență legală privind cercetarea infracțiunilor, au fost sesizate organele de cercetare penală, conform legii.

Totodată, în perioada 20-24 martie 2023, au fost verificate peste 180 de persoane fizice/juridice, soluționate peste 50 de sesizări primite din partea cetățenilor, în formă scrisă sau telefonică, prin dispecerat, și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.700 de lei.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, polițiștii locali din cadrul biroului acționând în mod operativ și inopinat pentru respectarea legislației în vigoare.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply