Mihai Coteț, preşedinte PNL Piteşti: „Ce fel de Consiliu Local este acesta care bagă pumnul în gura oamenilor? Pe cine reprezintă el? Pentru cine lucrează?”

Majoritatea PSD din Consiliul Local Pitești se dovedește a fi tot mai toxică. Să te folosești de ea, ca primar, pentru a nu permite unui cetățean, cât se poate de civilizat în atitudine, să-și expună o problemă în fața consilierilor locali, este profund dictatorial.

Vorbim despre un producător local de flori, poate unul dintre puținii care nu se încadrează în categoria samsarilor care controlează Piața Ceair. Să nu fii capabil nici măcar să mimezi empatia și să te manifești cu tot disprețul devenit deja marcă personală, asta înseamnă să fii… Don Primar.

„Ce, sunteți avocatul doamnei?!?…” – a fost apostrofat colegul Răzvan Şerbănoiu, atunci când și-a exprimat nedumerirea cu privire la modul în care doamna a fost redusă la tăcere.

Da, suntem avocații piteștenilor, că de aceea suntem consilieri locali, să îi ascultăm, să îi încurajăm să ia atitudine, să încercăm să găsim soluții la problemele lor!

Ce fel de Consiliu Local este acesta care bagă pumnul în gura oamenilor? Pe cine reprezintă el? Pentru cine lucrează?

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply